Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jablkový koláč z listového těsta

fotka Jablkový koláč z listového těsta
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jablkový koláč z listového těsta:

450 g zmrazeného listového těsta  | po 100 g limetové a meruňkové marmelády  | 3 jablka  | 3 lžíce citronové šťávy  | 30 g másla

Postup přípravy receptu Jablkový koláč z listového těsta:

Těsto rozmrazíme a vyválíme kolo. Rozvírací for­mu o průměru 24 cm vypláchneme studenou vo­dou, položíme vyválené těsto a vytvarujeme okraj. Limetovou a meruňkovou marmeládu ohřejeme a smícháme. Polovinou potřeme těsto. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme, vykrájí­me jádřince, pak dužinu nakrájíme na ten­ké plátky a pokapeme citronovou šťávou. V rendlíku rozpustíme máslo. Troubu přede­hřejeme na 200 °C. Jablečné plátky střechovitě narovnáme na těsto, potřeme tekutým máslem a zbylou marmelá­dou. Pečeme asi 25 minut a podáváme horké.
Tip: Před obložením ma­rinujeme plátky jab­lek v bílém víně.


Fotky receptu Jablkový koláč z listového těsta:

Jablkový koláč z listového těsta
Fotky vložil: pikaču 
Hodnocení receptu Jablkový koláč z listového těsta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !