Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahelná kaše základní

fotka Jahelná kaše základní
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jahelná kaše základní:

200 g jáhel  | špetka soli  | 1/4 l mléka  | 1/2 l vody

Postup přípravy receptu Jahelná kaše základní:

Spařené jáhly vsypeme za stálého míchání do vařící osolené vody a zvolna vaříme. Když se voda začíná vyvařovat, přilejeme po troškách mléko a za občasného míchání dovaříme do měkka. Takto upravenou kaši můžeme podávat samotnou, politou čerstvým máslem, sypaným skořicovým cukrem nebo k ní podáváme rozvařené švestky.


Fotky receptu Jahelná kaše základní:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahelná kaše základní
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !