Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 14.07. 2025
Dnes má svátek Karolína
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jahodové carpaccio

fotka Jahodové carpaccio
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 15 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jahodové carpaccio:

500 g čerstvých jahod  | 100 g medu  | hrst bílého pepře  | hrst lístků bazalky

Postup přípravy receptu Jahodové carpaccio:

Lístky bazalky opláchneme a necháme okapat. Bazalku a bílý pepř nasypeme do misky, přelijeme medem a necháme asi 2 dny marinovat. Omyté a stopek zbavené jahody nakrájíme na tenké plátky. Jahody poklademe rovnoměrně na talíře a přelijeme ochuceným medem. Můžeme ozdobit lístky bazalky.


Fotky receptu Jahodové carpaccio:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodové carpaccio
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !