Postup přípravy receptu Jahodový pudink s kiwi omáčkou:
Umyjte jahody, odstraňte stopky a rozmačkejte je se 75 gramy cukru a s jogurtem. Našlehejte. Namočte želatinu do studené vody, pak ji nechte okapat a rozpusťte ji v hrnečku s citronovou šťávou a dvěmi lžícemi studené vody na mírném ohni. Smíchejte našlehané jahody s rozpuštěnou želatinou a vlijte do formy na pudink o objemu jeden litr. Nechte v lednici dvě hodiny. Do hrnku dejte tři lžíce vody a na mírném ohni v něm rozmíchejte cukr, až do té doby, než vznikne sirup. Oloupejte kivi, rozmačkejte je s několika kapkami citronové šťávy, dobře smíchejte s cukerným sirupem a dejte vychladit. Pak vyklopte pudink z formy na hluboký talíř nebo misku a přelijte kiwi omáčkou. Ozdobte kousky jahod.