Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone

fotka Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 20 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone:

250 g čerstvých jahod  |  cukr moučka  |  med  | hrst lístků bazalky  |  mascarpone  |  zelený pepř  |  sladká smetana  |  máta

Postup přípravy receptu Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone:

Jahody podélně rozkrojte na osminky, nebo pracněji na poloviny a pak na plátky. Dejte do mísy, vydatně procukrujte, přidejte lžici medu, na proužky nasekanou čerstvou bazalku, namelte lehce zelený pepř, nahrubo. Přikrejte potravinářskou fólií, lehce zmáčkněte dlaní (Abyste vytlačili ze směsi velké bubliny) a dejte do lednice na 40 minut -hodinu uležet. Mascarpone utřete s trochou smetany a cukrem na pastu. Jahody podávejte ve sklenici (třeba široká sektovka), lehce zmáčkněte, ozdobte jedním malým bobíkem z maskarponového krému a zapíchněta snítečku máty.


Fotky receptu Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jahodový tatarák s bazalkou a mascarpone
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !