Použité suroviny receptu Jahody máčené v čokoládě a kokosu:
1/5 kg jahod
| 2 tabulky kvalitné čokolády na vaření
| tuk nebo máslo
| cukr
| kakao
| kokos
Postup přípravy receptu Jahody máčené v čokoládě a kokosu:
Jahody omyjeme a odšťopkujeme. Do kastrůlku rozpustíme tuk a přidáme do něj čokoládu na vaření. Přidáme 2 lžíce cukru a 3 - 4 lžíce kakaa. Hmota má být dostatečně hustá. Pokud není, přidáme čokoládu. Do misky si připravíme nastrouhaný kokos. Jahody berme do ruky a namáčíme v teplé čokoládové hmotě. Poté ihned namáčíme do kokosu a dáváme zatuhnout na tác.
Fotky receptu Jahody máčené v čokoládě a kokosu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!