Použité suroviny receptu Jahody v těstíčku z bílého vína:
250 g velkých tuhých jahod
| 150 g cukru moučka
| 1 vanilk. cukr
| těstíčko
| 1 lžíce bílého vína
| 1 vejce
| sůl
| trocha polohr. mouky
| 1 lžíce cukru
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Jahody v těstíčku z bílého vína:
Jahody napíchneme na špejli a namočíme v těstíčku. Rychle je vkládáme do rozpáleného oleje. Smažíme do zrůžovění. Poté vyjmeme z pánve, necháme chviličku okapat na mřížce. Ještě teplé je obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
Fotky receptu Jahody v těstíčku z bílého vína:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!