Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 24.04. 2025
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Japonská kuřecí polévka (tori džiru)

fotka Japonská kuřecí polévka (tori džiru)
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Japonská kuřecí polévka (tori džiru):

2 kuřecí stehna  | 5 šálků vody  | 100 g ředkve  | půl šálku hub  | 100 g karotky  | 3 lžíce bílého vína  | 1 pórek  |  sůl

Postup přípravy receptu Japonská kuřecí polévka (tori džiru):

Kuřecí stehna vaříme ve vodě, až maso odpadne od kosti. Sebereme mastnotu z vývaru. Maso nakrájíme na malé kousky, dáme zpět do vývaru, přivedeme do varu a zmírníme plamen. Omytou karotku, ředkev a houby nakrájíme na tenká kolečka, která přidáme do polévky. Navrch polévky dáme drobně rozsekaný pórek a dokořeníme podle chuti.


Fotky receptu Japonská kuřecí polévka (tori džiru):

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Japonská kuřecí polévka (tori džiru)
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !