Použité suroviny receptu Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky :
250 g mletého masa (napůl hovězí a napůl vepřové)
| 1 stroužek česneku
| 1/2 polévkové lžíce mouky
| 2 vejce
| 5 šálků vývaru
| 4 malé karotky
| 100 g vlasových nudlí
| 1/2 pórku
| 1 kávová lžička sójové omáčky
| sůl
Postup přípravy receptu Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky :
Mleté maso smícháme s lisovaným česnekem, moukou, vajíčky a dobře prohněteme. Utvoříme malé knedlíčky. Vývar přivedeme do varu a přidáme nakrájenou karotku. Knedlíčky dáme do vroucího vývaru a vaříme na mírném plameni 10-15 minut. Během vaření sbíráme z polévky tuk. Nudle uvaříme zvlášť a přidáme je do polévky těsně před podáváním. Přidáme na tenounká kolečka nakrájený pórek, sůl a sójovou omáčku. Aby polévka zůstala čirá, nesmí se už vařit.
Fotky receptu Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!