Použité suroviny receptu Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou:
250 g tučného vepřového masa
| 50 g sušených hub
| 1 karotka
| 100 g pórku
| 4 hrnečky vody
| sůl
| glutasol
| 1 lžíce sójové omáčky
| čtvrt lžičky mletého zázvoru
Postup přípravy receptu Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou:
Vepřové maso, houby, karotku a pórek nakrájíme na tenké plátky. Uvaříme si polévkový základ (podle chuti můžeme přidat i více sójové omáčky) a přidáme do něj nakrájenou zeleninu. Když se polévka vaří, přidáme maso nakrájené na tenké plátky a krátce povaříme.
Přílohy
Podáváme každému na misku a podle chuti přikořeníme zázvorem.
Fotky receptu Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!