Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jarní jehněčí polévka

fotka Jarní jehněčí polévka
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jarní jehněčí polévka:

500 g jehněčího masa  | 1,5 l vody  |  sůl  |  polévková zelenina  |  několik mladých cibulek s natí  | 40 g rýže  | 1 žloutek  | 1 jogurt  |  kopr, tuk

Postup přípravy receptu Jarní jehněčí polévka:

Jehněčí maso opereme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do studené osolené vody. Zeleninu očistíme, nakrájíme na drobné kousky a spolu s nakrájenou cibulkou i s natí osmahneme na tuku. Přidáme rýži, necháme ji zesklovatět a vše pak vložíme do polévky. Vaříme doměkka. V hrnku rozšleháme jogurt se žloutkem. Polévku stáhneme z ohně, jogurt opatrně za stálého míchání vlijme do polévky. Podáváme posypané koprem.


Fotky receptu Jarní jehněčí polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jarní jehněčí polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles