500 g jehněčího masa
| 1,5 l vody
| sůl
| polévková zelenina
| několik mladých cibulek s natí
| 40 g rýže
| 1 žloutek
| 1 jogurt
| kopr, tuk
Postup přípravy receptu Jarní jehněčí polévka:
Jehněčí maso opereme, nakrájíme na kousky a dáme vařit do studené osolené vody. Zeleninu očistíme, nakrájíme na drobné kousky a spolu s nakrájenou cibulkou i s natí osmahneme na tuku. Přidáme rýži, necháme ji zesklovatět a vše pak vložíme do polévky. Vaříme doměkka. V hrnku rozšleháme jogurt se žloutkem. Polévku stáhneme z ohně, jogurt opatrně za stálého míchání vlijme do polévky. Podáváme posypané koprem.
Fotky receptu Jarní jehněčí polévka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!