Postup přípravy receptu Játrová delikatesa:
Kuřecí játra důkladně odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme a pokrájíme nahrubo. V hlubší pánvi rozpálíme olej a játra na něm rychle osmahneme. Přidáme cibuli a orestujeme ji. Směs opepříme, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a podusíme doměkka. Když jsou játra měkká, přidáme masox a ostrý kečup. Vše dobře promícháme, popř. znovu podlijeme vodou a podusíme dalších 5 minut. Nakrájíme na kostičky slaninu a v kastrůlku ji vypečeme. Podušená játra zahustíme solamylem rozmíchaným v trošce studené vody. Dochutíme je solí, worchesterskou omáčkou a vmícháme k nim slaninu. Odstavíme je a játrová delikatesa se může podávat. Jako příloha je vhodná rýže nebo bramborové hranolky.