Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 22.02. 2025
Dnes má svátek Petr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Játrová polévka z bujonu

fotka Játrová polévka z bujonu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Játrová polévka z bujonu:

150 g vepřových jater  | 1 cibule  | lžíce polohrubé mouky  | kostka bujonu  | 2 plátky veky  | špetka soli  | špetka pepře  | lžíce sádla

Postup přípravy receptu Játrová polévka z bujonu:

Na lžíci sádla nebo rostlinného oleje zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytá vepřová nebo telecí játra nakrájená na větší kousky, které ze všech stran opečeme. Zapečená játra poprášíme lžící mouky a zapražíme. Podlijeme 2 dl vody s půlkou kostky bujonu a dusíme doměkka. Měkká játra překrájíme na malé kousky a přidáme do 1,5 litru procezeného vývaru. Dosolíme a dochutíme pepřem. Veku nakrájíme na malé čtverečky a opečeme na sádle nebo oleji. Tyto krutonky přelijeme polévkou a podáváme.



Fotky receptu Játrová polévka z bujonu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Játrová polévka z bujonu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles