120 g hladké mouky
| 2 dl mléka
| 5 cl kondenzovaného mléka
| 90 g másla
| 120 g cukru
| 2 vejce
| 2 lžičky instantní kávy
| 1/4 lžičky prášku do pečiva
| 1/4 lžičky soli
| 1 lžička vanilkové esence
| 60 g hrozinek
| 30 g vlašských ořechů
| 30 g lískových ořechů
Postup přípravy receptu Javánský puding:
Cukr rozpustíme v 1 dl horké vody. Máslo, mouku, instantní kávu a prášek do pečiva zpracujeme v míse v těsto. Postupně do něho vmícháme mléko, rozpuštěný cukr a rozšlehaná vejce. Osolíme, přidáme vanilkovou esenci, potom hrozinky a jemně nasekané ořechy. Přelijeme do vymaštěné nádoby, peně ovážeme pomaštěným pergamenem a vaříme v páře 2 a půl hodiny.
Fotky receptu Javánský puding:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!