Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ječné bochánky

fotka Ječné bochánky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Ječné bochánky:

150g ječné mouky  | 200g pšeničné mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 20g droždí  | 1/2 vanilkového pudinku  | 1 lžíce květákového medu  | 120g másla  | dle chuti rozinky  | dle chuti nasekané ořechy  |  sůl

Postup přípravy receptu Ječné bochánky:

Do mouk přidáme vykynutý kvásek (připravený z droždí, z cukru a vlažného rýžového nápoje), rozpuštěné máslo, pudink, květový med, rozinky a nasekané ořechy. Vše propracujeme na těsto, aby se nelepilo a tvořilo bublinky. Po vykynutí tvoříme bochánky, které klademe na vymaštěný plech a pečeme v troubě 25 – 30 minut dozlatova. Po upečení potřeme teplým mlékem.


Fotky receptu Ječné bochánky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ječné bochánky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !