Použité suroviny receptu Jednoduchý boršč z podkrkonoší:
1 sklenice kysaného zelí
| 1 velká mrkev
| 750 g libového bůčku
| kousek celeru
| pepř
| nové koření
| 1 velká petržel
| 1 malý kečup
| bobkový list
| zakysaná smetana
| sůl
Postup přípravy receptu Jednoduchý boršč z podkrkonoší:
Do hrnce s vodou dáme pokrájené zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem, přidáme bobkový list, nové koření a pepř a necháme vařit do měkka. Když je vše měkké, přidáme sůl. Na talíři podáváme se zakysanou smetanou. Toto množství je asi na 4 - 5 l polévky.
Fotky receptu Jednoduchý boršč z podkrkonoší:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!