Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.04. 2025
Dnes má svátek Darja
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehěčí předek s nádivkou

fotka Jehěčí předek s nádivkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Jehěčí předek s nádivkou:

1 ks přední čtvrtka jehněte  | 100 g másla  |  sůl  |  nádivka  | 3 ks vejce  | 3 ks rohlíky  | 1/4 l mléka  | 60 g másla  |  petrželka

Postup přípravy receptu Jehěčí předek s nádivkou:

V hrudí vytvoříme kapsu, kterou naplníme nádivkou. Uzavřeme ji. Maso vložíme na rozpálené máslo, nejlépe nádivkou nahoru. Když nádivka ztuhne, maso obrátíme. Jehněčí předek s nádivkou potíráme máslem a pečeme do červena.


Fotky receptu Jehěčí předek s nádivkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehěčí předek s nádivkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice