Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí bourgignon

fotka Jehněčí bourgignon
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí bourgignon:

750 g jehněčího masa  | 3 velké cibule  | 400 g mrkve  |  mletý pepř  |  tymián  |  bobkový list  |  sůl  |  slanina  | 1 l červeného vína  | 1 l silného vývaru

Postup přípravy receptu Jehněčí bourgignon:

Maso nakrájíme na kostky, cibuli a mrkev na kolečka a připravíme si marinádu. Na dno kameninového hrnce rozložíme cibuli, na ni dáme vrstvu jehněčího masa, potom vrstvu mrkve, osolíme, opepříme, zalijeme vývarem a na 24 hodin dáme odležet do ledničky. Druhý den od sebe oddělíme všechny ingredience. Cibuli nasekáme a na slanině asi minutu osmažíme, přidáme mrkev, maso, zalijeme vínem a asi 3 hodiny dusíme.


Fotky receptu Jehněčí bourgignon:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí bourgignon
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles