Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí frikadely s ovčím sýrem

fotka Jehněčí frikadely s ovčím sýrem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí frikadely s ovčím sýrem:

600 g mletého libového jehněčího masa  | 1 cibuli  | 2 stonky čerstvé listové petržele  | 1 snítku čerstvé máty  | 100 g ovčího sýra  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí frikadely s ovčím sýrem:

Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na drobné kostičky. Z omytých bylinek (máty a petržele) po pečlivém omytí otrháme lístky a kolébkou je nasekáme na jemno. Mleté maso vložíme do mísy a důkladně prohněteme s cibulí a bylinkami. Dochutíme solí a pepřem a znovu důkladně prohněteme. Vzniklou hmotu rozdělíme na čtyři části a z každé vytvarujeme kouli. Do jejího středu promáčkneme otvor, do něhož vložíme kostku ovčího sýra. Sýr zakryjeme a kouli znovu pečlivě zformujeme. Grilujeme na dřevěném uhlí asi čtvrt hodiny, dokud frikadely nezískají zlatohnědou barvu.



Fotky receptu Jehněčí frikadely s ovčím sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí frikadely s ovčím sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !