Použité suroviny receptu Jehněčí guláš se smetanou:
400 g předního jehněčího masa
| 1 ks cibule
| 300 g sádla
| ml. pepř
| sladká i pálivá ml paprika
| masový vývar
| 30 g hl. mouky
| 1 lžíce rajčatového protlaku
| 2, ½ dl smetany
Postup přípravy receptu Jehněčí guláš se smetanou:
Maso nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso a opečeme. Poté osolíme, okořeníme, podlijeme masovým vývarem a přiklopené dusíme do poloměkka. Během dušení podléváme vývarem. Poté přidáme na sucho osmáhnutou mouku, rozmícháme a dodusíme. Krátce před dohotovením ochutíme jehněčí guláš rajčatovým protlakem a smetanou.
Fotky receptu Jehněčí guláš se smetanou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!