Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí hřbet na bylinkách

fotka Jehněčí hřbet na bylinkách
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí hřbet na bylinkách:

1 kg jehněčích žebírek  | 3 stroužky česneku  | 3 lžíce olivového oleje  | špetka rozmarýnu  | špetka šalvěje  | 250 g červené cibule  | 250 g rajčat  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 125 ml zeleninového vývaru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet na bylinkách:

Tučné okraje jehněčích žebírek nařízneme. Dvě lžíce oleje smícháme se šalvějí, rozmarýnem, pepřem a s prolisovaným česnekem. Jehněčí žebírka potřeme připravenou směsí a necháme marinovat alespoň 3 hodiny. Oloupanou cibuli nakrájíme na kroužky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli orestujeme na zbylém oleji, přidáme rajčata, osolíme, opepříme, krátce podusíme a přidáme rajčatový protlak spolu se zeleninovým vývarem. Vše dohromady povaříme asi 20 minut. Marinovaná jehněčí žebírka před podáváním zprudka opečeme a podáváme přelitou omáčkou.



Fotky receptu Jehněčí hřbet na bylinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí hřbet na bylinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !