Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí hřbet na česneku

fotka Jehněčí hřbet na česneku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Jehněčí hřbet na česneku:

800 g jehněčího hřbetu  | 60 g cibule  |  sůl  | 20 g česneku  | 12 g hladké mouky  | 40 g sádla

Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet na česneku:

Jehněčí maso dobře omyjeme, odblaníme, částečně odstraníme lůj a osušíme. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a touto česnekovou směsí potřeme ze všech stran maso. Na rozehřátém sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a maso na ní prudce opečeme. Maso podlijeme vodou a v troubě vyhřáté na 190 stupňů upečeme doměkka. Při pečení občas kontrolujeme, maso poléváme vypečenou šťávou a případně podlijeme teplou vodou. Měkké maso vyjmeme na nahřátou mísu, šťávu částečně vysmahneme a zaprá?íme moukou. Dobře provaříme, hotovou omáčku přecedíme a podle chuti dosolíme. Maso nakrájíme a přelijeme omáčkou. Podáváme se špenátem a bramborovými knedlíky nebo s noky.


Fotky receptu Jehněčí hřbet na česneku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí hřbet na česneku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !