Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 19.02. 2025
Dnes má svátek Patrik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí hřbet po vídeňsku

fotka Jehněčí hřbet po vídeňsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí hřbet po vídeňsku:

1 kg jehněčího hřbetu  |  sůl  |  česnek  | 40 g sádla  | 2 cibule  | 1 mrkev

Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet po vídeňsku:

Dobře omytý jehněčí hřbet osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, vložíme na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po chvilce maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, rozkrojenou mrkev a za častého přelévání šťávou a podlévání vodou maso upečeme doměkka. Maso nasekáme na porce, polijeme šťávou a podáváme s vařenými brambory a se zeleninovým salátem.


Fotky receptu Jehněčí hřbet po vídeňsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí hřbet po vídeňsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !