Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet s bylinkami:
Česnek oloupejte, nakrájejte na klínky. Ostrým nožem udělejte v mase otvory ve vzdálenosti 5 centimetrů od sebe. Do těchto otvorů vsuňte nakrájený česnek. Smíchejte sůl, koření a olej a potřete maso. Vložte do pekáče. Osmahněte při vysoké teplotě po dobu 10 minut a při nižší teplotě pečte dalších 30 minut. Postupně přilévejte masový vývar, aby dno bylo stále zalité. Cibuli oloupejte, nakrájejte na kostky a po osmahnutí přidejte. Pečeni nechte před nakrájením 10 minut odpočinout. Cibuli rozmačkejte se šťávou na kaši nebo v sítu prolisujte, povařte v hustou omáčku a ochuťte zakysanou smetanou.
Fotky receptu Jehněčí hřbet s bylinkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!