Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 02.04. 2025
Dnes má svátek Erika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou

fotka Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou:

550 g jehněčího hřbetu bez kosti  | 200 g masových tomatů  | 100 g česneku  | 10 g medu  | 3 g pažitky  | 100 g brambor  | 20 g hrubé mouky  | 1 vejce  | 10 g másla  | dle potřeby: olivový olej  | dle chuti: tymián, sůl a pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou:

Jehněčí hřbet očistíme a ochutíme, velice zprudka opečeme a necháme dopéci při 70 °C asi 20 minut. Česnek opečeme a přidáme med. Necháme rozdusit a vše rozmixujeme na hladké pyré. Masové tomaty očistíme a opepříme. Opečeme na olivovém oleji. Brambory syrové nastrouháme a přidáme mouku, vejce a vytvoříme hladké těsto. Pak tvarujeme malé knedlíky. Uvaříme a před
podáváním knedlíky opečeme na másle s pažitkou.
K tomuto pokrmu doporučujeme plné polosuché víno mladšího charakteru se střední nebo vyšší kyselinou.
Plná chuť se smetanovo-jahodovými tóny.

Zdroj: www.ruzove.cz



Fotky receptu Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou:

Jehněčí hřbet s česnekovým krémem, opečené masové tomaty, vařené bramborové knedlíky s pažitkou
Fotky vložil: Natural 
Hodnocení receptu Jehněčí hřbet s česnekovým krémem,
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !