Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí Irish stew

fotka Jehněčí Irish stew
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí Irish stew:

600 g masa z kýty  | 20 g másla  | 820 g brambor  | špetku sůl  | špetku pepř  | 2 cibule  | 1 malá kapusta  | 1 velká mrkev,  | 80 g slaniny  |  petrželka

Postup přípravy receptu Jehněčí Irish stew:

Očištěné odblaněné maso zbavíme tuku a nakrájíme na drobné kostky. Zapékací mísu vymažeme máslem a na dno poklademe maso, osolíme, pokryjeme oloupanými a nadrobno nakrájenými brambory, osolíme, opepříme, přidáme oloupanou a na kolečka nakrájenou cibuli. Další vrstvu tvoří spařená, na nudle nakrájená kapusta a očištěná, na kolečka nakrájená mrkev. Poslední vrstvu tvoří opět brambory. Navrch dáme na plátky nakrájenou slaninu, zalijeme horkou vodou, přikryjeme a pečeme asi dvě hodiny. Pokrm posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou.


Fotky receptu Jehněčí Irish stew:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí Irish stew
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !