Postup přípravy receptu Jehněčí jarní závitky:
Plátky těsta zabalíme do vlhké utěrky a dáme stranou, rozmícháme si pastu na zalepování svitků a dáme si ji stranou. Na velké pánvi si do zlatova osmažíme na jedné lžičce oleje cibuli a česnek. Přidáme mleté maso a smažíme společně, přidáme sůl, kmín, garam masalu a kurkumu a smažíme dokud není maso úplně hotové. potom přidáme petržel a ještě minutu mícháme, pak sundáme z plamene a odložíme na stranu. Položíme si na plochý povrch plátek těsta, na horní polovinu rozprostřeme cca tři čajové lžičky náplně, zabalíme abychom získali závitek, zalepíme pastou a pevně stiskneme. Zabalíme tak všechny závitky. Rozehřejem olej a smažíme na nižší teplotu vždy několik závitků do zlatohněda.