Vložil: | Gabrielkas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí jinak :
600 g jehněčí kýty
| 4 ks rajčata
| 2 ks cibule a papriky
| 1 palička česneku
| 1 lžíce citrónové šťávy
| 3 lžíce olivového oleje
| špetka soli, petrželové natě a pepře čtyř barev
| pár kuliček nového koření
| 1 lžíce provensálského koření
Postup přípravy receptu Jehněčí jinak :
Maso nakrájíme na plátky, které naložíme do směsi připravené z oleje, prolisovaného česneku, provensálského koření, pepře a citr.šťávy na 24 hodin. Na pánvi naložené maso zprudka osmahneme. Pak ho přendáme do připraveného pekáče. Na něj naložíme opečenou cibuli na kostičky, pokrájenou papriku a rajčata. Osolíme a opepříme. Jehněčí pečeme asi hodinu.
Fotky receptu Jehněčí jinak :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!