Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí karé na fazolkách

fotka Jehněčí karé na fazolkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí karé na fazolkách :

600 g jehněčího karé  |  sůl  |  mletý černý pepř  | 3 kuličky jalovce  | 3 stroužky česneku  |  olej  | 2 rajčata  | 200 g sterilovaných zeleninových fazolí  | 1,5 dl smetany na vaření  | 1 lžíce hladké mouky  |  ocet  |  cukr  |  petrželová nať

Postup přípravy receptu Jehněčí karé na fazolkách :

Jehněčí karé naporcujeme, omyjeme, osušíme a osolíme. Mletý pepř promícháme s rozdrceným jalovcem, s prolisovaným česnekem, směsí potřeme porce masa a prudce osmažíme z obou stran na rozehřátém oleji. Podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Potom přidáme nakrájená rajčata a podusíme doměkka. Na troše oleje opražíme hladkou mouku, zalijeme smetanou, promícháme, přidáme fazolové lusky a za stálého míchání přivedeme k varu. Osolíme, ochutíme octem, cukrem, krátce povaříme a rozdělíme na talíře. Podáváme s dušeným karé, posypané petrželovou natí.


Fotky receptu Jehněčí karé na fazolkách :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí karé na fazolkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !