Postup přípravy receptu Jehněčí kari s jogurtovou marinádou:
Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky. Do jogurtu vmícháme citronovou šťávu, zázvor a kari, osolíme a opepříme. Maso vložíme do marinády a přikryté necháme přes noc v chladničce. Cibuli a česnek oloupeme, nadrobno pokrájíme a v rozehřátém másle udusíme do sklovita. Maso necháme okapat (marinádu zachycujeme), přidáme k cibuli a několik minut za stálého míchání opékáme. Přilijeme marinádu a masový vývar. Přikryjeme poklicí a vše dusíme 90 min. Hrášek a mrkev uvaříme podle návodu na obalu ve slané vodě a necháme okapat. Rajčata oloupeme, zbavíme semen, nakrajíme na nudličky. Zeleninu vmícháme do masa. Pokrm podle chuti dosolíme a opepříme.