Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí kebab z mletého masa

fotka Jehněčí kebab z mletého masa
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí kebab z mletého masa:

500 g mletého skopového  |  zelený koriandr  | 2 lžičky Gyros koření Progast  | 1 lžíce kari  | 1 stroužek česneku  | 1/2 bílé cibulky

Postup přípravy receptu Jehněčí kebab z mletého masa:

Smícháme mleté maso se všemi přísadami a vytvoříme podlouhlé tenké válečky (šišky), napíchneme je na jehly nebo předem namočené špejle. Špízy necháme chvilku odpočinout v lednici. Takto připravené kebaby grilujeme na roštu, smažíme nebo pečeme v troubě.


Fotky receptu Jehněčí kebab z mletého masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kebab z mletého masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !