Použité suroviny receptu Jehněčí kořínek na kmínu:
jehněčí kořínek
| 100 g slaniny
| kmín
| 1 cibule
| 1 kostka masoxu
| hladká mouka
| voda na podlévání
Postup přípravy receptu Jehněčí kořínek na kmínu:
Jehněčí kořínek čistě vypereme a nakrájíme na kousky. Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na rozškvařené slanině a přidáme kořínek. Osmahneme a podlijeme horkou vodou, přidáme kmín a kostku masoxu. Když je maso měkké, necháme vodu vydusit, potom šťávu zaprášíme hladkou moukou a vše necháme minutu pod pokličkou. Poté směs zamícháme, podlijeme horkou vodou a necháme přejít varem. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovým knedlíkem. Jako přílohu doporučujeme hlávkový nebo čekankový salát.
Fotky receptu Jehněčí kořínek na kmínu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!