Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 10 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí kotletky s cibulí:
12 jehněčích kotlet
| 50 g hrubé mouky a strouhaného parmazánu
| tymián, rozmarýn, pepř, sůl
| trocha hladké mouky
| vejce
| 3 lžíce olivového oleje
| svazek pažitky
| 2 cibule
| 1 lžíce másla a cukru
| 100 ml bílého vína
| 2 lžíce zakysané smetany
Postup přípravy receptu Jehněčí kotletky s cibulí:
Mouku smícháme s parmazánem. Kotletky osolíme, opepříme, posypeme tymiánem, rozmarýnem, obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a mouce se sýrem.
Smažíme v oleji 3 minuty. Cibuli nakrájíme na kolečka, podusíme na másle, přidáme cukr, sůl, víno a dusíme 5 minut. Vmícháme smetanu a sekanou pažitku. Kotletky na talířích obložíme cibulí.
Fotky receptu Jehněčí kotletky s cibulí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!