Vložil: | Moniqa21 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety na serdelích:
8 ks jehněčích žebírek s kotletkou
| sůl
| mletý bílý pepř
| špetka muškátového květu
| 2 lžíce oleje
| 1 lžíce másla
| 2 ks sardelky
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety na serdelích:
Odblaněné jehněčí kotlety zbavíme přebytečného tuku, na okrajích zlehka nařízneme, osolíme, okořeníme pepřem a nastrouhaným muškátovým oříškem a na oleji zprudka opečeme. Přidáme máslo, nasekané sardelky a zvolna dohotovíme. Jehněčí kotletky podáváme s různě upravenými brambory.
Fotky receptu Jehněčí kotlety na serdelích:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!