8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety po srbsku

fotka Jehněčí kotlety po srbsku
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 15

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety po srbsku:

600 g jehněčích kotlet  | 1 větší cibule  | 3 rajčata  | 3 zelené papriky  | 50 g sádla  | 4 lžíce oleje  |  worchesterská omáčka  | 50 g rajčatového protlaku  |  hladká mouka  |  mletý pepř , sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety po srbsku:

Z kotlet odkrojíme kosti, každou kotletu na okraji na několika místech nakrojíme (asi 1 cm), naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a pomoučíme. Na rozpuštěném másle je zprudka opečeme po obou stranách a vyjmeme. Na oleji zpěníme na plátky pokrájenou cibuli, pokrájená omytá rajčata a na proužky nakrájenou papriku. Přidáme rajčatový protlat, podlijeme malým množstvím vody, přichutíme několika kapkami worchesterské omáčky a přisolíme. Do takto připravené směsi vložíme znovu opečené kotlety a dusíme pod pokličkou doměkka. Podáváme horké (u jehněčího je to důležité!) a opečenými brambory nebo s rýží.


Fotky receptu Jehněčí kotlety po srbsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety po srbsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !