Vložil: | Uuu |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety s červeným vínem:
4 dvojité jehněčí kotlety po 150 g
| 100 ml balzamikového octa
| 5 lžic červeného vína
| sůl, pepř
| 1 lžíce sekaného rozmarýnu
| 5 lžic olivového oleje
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s červeným vínem:
Kotlety opláchneme, osušíme a po okrajích nařízneme. Rozmícháme ocet, červené víno, sůl, pepř a rozmarýn. Zašleháme olej. Do marinády kotlety naložíme na 2 hodiny. Kotlety vyjmeme, otřeme a opékáme na rožni 5-7 minut z každé strany.
Fotky receptu Jehněčí kotlety s červeným vínem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!