Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s česnekem:
Stroužky česneku vylomíme z hlaviček, oloupeme a 5 min. povaříme. Feferonky očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Jeden pomeranč vymačkáme, druhý omyjeme horkou vodou a nakrájíme na plátky. Petrželku omyjeme, osušíme a nahrubo posekáme. Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a 3 min. opékáme na oleji. Přidáme šalvěj, 4 lžičky másla a opékáme další 2 min. Česnek a feferonky opékáme 5 min. na zbylém másle. Přidáme pomerančovou šťávu, vývar, zakysanou smetanu a 2 min. vaříme. Vmícháme petrželku a anýzovou lihovinu, podle potřeby přisolíme a spolu s kotletami klademe na pomerančové řezy.