Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety s feferonkami:
1 kg jehněčích kotlet
| 1 cibule
| 2 stroužky česneku
| 4 lžíce oleje
| 4 dlouhé červené feferonky
| 4 zelené červené feferonky
| 4 červené cibule
| 1 citrón
| 4 rajčata
| oregáno
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s feferonkami:
Cibuli nakrájíme na jemno a smícháme s prolisovaným česnekem a olejem. Osolíme, opepříme. Směsí potřeme kotlety a dáme na 3 hodiny do chladu odležet. Potom je grilujeme asi 10 minut, přičemž je obracíme. Společně s kotletami ugrilujeme i feferonky. Červenou cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, dobře umytý citron spaříme horkou vodou a nakrájíme na tenké měsíčky a upravíme na mísu. Na vrch položíme ugrilované kotlety a feferonky, posypeme zlehka oregánem a ihned podáváme s chlebem.
Fotky receptu Jehněčí kotlety s feferonkami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!