Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou:
1,5 kg jehněčích kotlet
| dle chuti sůl, pepř, sekaná petrželová nať
| podle potřeby strouhanka, máta, olej
| 1 dl vývaru
Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou:
Postup přípravy: Kotlety osolíme, opepříme a prudce z obou stran opečeme. Potom je obalíme ve směsi strouhanky a sekané natě. Vložíme na pekáč a při 200 °C pečeme do měkka. Jemně nasekanou mátu na trošce oleje zpěníme, zalejeme vývarem a přidáme k výpeku z masa. Podle chuti dochutíme.
Maso podáváme s omáčkou a brambory.
Fotky receptu Jehněčí kotlety s mátovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!