Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kotlety zapékané

fotka Jehněčí kotlety zapékané
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí kotlety zapékané:

8 jehněčích kotlet  | 100 g uzeného hovězího jazyka  | 2 žloutky  | 1 dl smetany  | 1 větší cibule  | dle chuti: sekaná petrželka  | 1 špetka vegety  | dle chuti: mletý pepř a sůl  | dle potřeby: olej  | dle potřeby: strouhaný sýr

Postup přípravy receptu Jehněčí kotlety zapékané:

Kotlety částečně odkostíme, nasekneme blány, mírně naklepeme a osolíme. Naskládáme je do vymaštěného pekáčku a ve vyhřáté troubě na 220°C je prudce zapečeme 8-10 minut. Žloutky rozmícháme se smetanou, jemně nakrájenou cibulí, na nudličky nakrájeným masem, petrželkou a kořením. Kotlety obrátíme, přelijeme směsí, posypeme sýrem, pokapeme máslem a 15 minut zapékáme.
Příloha: brambory se špenátem.


Fotky receptu Jehněčí kotlety zapékané:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kotlety zapékané
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles