Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 01.06. 2024
Dnes má svátek Laura
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou

fotka Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou:

1 kg jehněčí kýty  |  sůl, pepř  | 120 g rostlinného tuku  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce medu  | 1 lžička máty

Postup přípravy receptu Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou:

Z kýty odstraníme tuk, opláchneme ji, osušíme, osolíme, opepříme a v tuku po obou stranách prudce opečeme. Podlijeme a za občaného přelévání vypečenou šťávou a vroucí vodou upečeme téměř doměkka. Olej smícháme s medem a ochutíme čerstvou, jemně rozsekanou rozemnutou mátou. Směsí potřeme horkou pečeni a dopečeme do zlatohněda. Kýtu podáváme hodně horkou.


Fotky receptu Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kýta s medovou kůrčičkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !