Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso na houbách

fotka Jehněčí maso na houbách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí maso na houbách:

500 g předního jehněčího masa  | 2 lžíce oleje  | 1 cibule  | 1 lžíce rajčatového protlaku  | 250 g hub  | 1 lžíce hladké mouky  | špetka soli

Postup přípravy receptu Jehněčí maso na houbách:

Jehněčí maso nakrájíme na kousky a osmažíme po všech stranách na oleji do červena. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a osmažíme. Vmícháme rajčatový protlak, půl hrnku vody, sůl a dusíme na mírném ohni. Když je maso téměř měkké, přidáme na plátky nakrájené houby a mouku rozmícháme ve studené vodě a dodusíme.


Fotky receptu Jehněčí maso na houbách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso na houbách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles