Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.10. 2025
Dnes má svátek Eliška
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí maso s bylinkami

fotka Jehněčí maso s bylinkami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 10

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s bylinkami:

800 g brambor  |  sůl  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 1 svazek rukoly  | 1/2 svazky petrželky  | 3 lžíce dijonské hořčice  | 80 g měkkého másla  | 6 lžic strouhanky  | 1 lžička medu  |  pepř  | 600 g jehněčího masa  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička rozmarýnu

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s bylinkami:

Brambory omyjeme a vaříme ve slupce ve slané vodě přibližně 25 minut. Oloupeme a nakrájíme česnek a cibuli. Nasekáme rukolu a petržel. Vše smícháme s hořčicí, máslem, strouhankou, medem, solí a pepřem. Troubu předehřejeme na 225 °C. Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Dáme do tukem vymazané formy a pečeme v troubě asi 15-20 minut. Slijeme a oloupeme brambory a obalíme je s rozmarýnem ve výpeku. Maso necháme 5 minut odpočinout a podáváme.


Fotky receptu Jehněčí maso s bylinkami:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s bylinkami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !