Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí maso s černými olivami

fotka Jehněčí maso s černými olivami
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++-_______
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Jehněčí maso s černými olivami :

750 g jehněčího masa  |  sůl  |  mletý pepř  | půl feferonky  | 120 g černých oliv  | 1 lžíce hladké mouky  | 4 lžíce oleje  | 1 lžička sušeného oregána  | 2 - 3 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy receptu Jehněčí maso s černými olivami :

Jehněčí maso zbavíme kůže, odblaníme a nakrájíme na plátky. Polovinu černých oliv vypeckujeme a nakrájíme nadrobno, feferonku zbavíme semínek a nakrájíme ji najemno. Ve velkém krnci rozehřejeme olej, plátky masa z obou stran osolíme, poprášíme moukou a při vysoké teplotě opečeme dozlatova. Potom snížíme teplotu, polovinu oleje odebereme a maso posypeme nakrájenými i celými olivami a okořeníme pepřem, oregánem a feferenkou. Krátce před doděláním, když už je maso křehké a měkké, přilijeme citrónovou šťávu, necháme tekutinu krátce povařit a dobře promícháme.


Fotky receptu Jehněčí maso s černými olivami :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso s černými olivami
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !