Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí maso se smetanou

fotka Jehněčí maso se smetanou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí maso se smetanou:

6 str. česneku  | 800 g jehněčí kýty  | 60 g másla  | 4 dl zakys. smetany  | 4 vegeta  |  sůl  |  petrželka  | trocha vývaru

Postup přípravy receptu Jehněčí maso se smetanou:

Česnek oloupeme a prolisujeme. Maso očistíme a omyjeme. Osolíme a potřeme máslem a česnekem.

Vložíme do trouby a pečeme za občasného podlévání vývarem doměkka. Necháme vychladnout a maso nakrájíme na porce. Vrátíme do vypečené šťávy.

Zakysanou smetanu rozšleháme s vejci a usekanou petrželkou.Touto směsí zalijeme již upečené jehněčí maso a opět vložíme do horké trouby a krátce zapečeme.

Jehněčí kýtu se smetanou podáváme s vařeným bramborem. Zdobíme bylinkami a čerstvou zeleninou.


Fotky receptu Jehněčí maso se smetanou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso se smetanou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !