Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso se zeleninou

fotka Jehněčí maso se zeleninou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí maso se zeleninou:

800 g jehněčího masa  | 3 stroužky česneku  |  sůl  | 20 g hladké mouky  | 50 g másla  | 2 ks rajčat  | 1 ks mrkve  | 1/2 ks celeru  |  petrželka

Postup přípravy receptu Jehněčí maso se zeleninou:

Jehněčí maso vykostíme, potřeme česnekem a mírně osolíme. Na rozehřátém másle prudce opečeme, podlijeme a dusíme pod pokličkou v troubě. K téměř hotovému masu přidáme prolisovaná rajčata (nebo rajčatový protlak) a jemně nakrájenou zeleninu a maso dodusíme. Šťávu zahustíme moukou (stačí moukou poprášit, promíchat a nechat trochu prohřát). Podáváme s vařenými brambory, posypanými jemně nakrájenou zelenou petrželkou.


Fotky receptu Jehněčí maso se zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí maso se zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka