Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí medailonky na bílém víně

fotka Jehněčí medailonky na bílém víně
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

800 g jehněčí kýty bez kosti  | 100 g másla  | 100 ml bílého vína  | 1 lžička mletého muškátového oříšku  |  mletý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

Z omyté, odblaněné kýty nakrájíme medailonky, které raději trochu nařízneme, mírně naklepeme, posolíme a popepříme. Na rozpáleném másle z obou stran medailonky opečeme, podlijeme bílým vínem, které okořeníme muškátovým oříškem a chvilku dusíme. Ihned podáváme hodně horké.
Příloha: vařené brambory a brusinkový kompot.


Fotky receptu Jehněčí medailonky na bílém víně:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí medailonky na bílém víně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc