Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na česneku a mátě

fotka Jehněčí na česneku a mátě
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 80 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Jehněčí na česneku a mátě:

4 steaky z jehněčí kýty  |  pita, pokrájená rajčata a zelené lístky (polníček, listový špenát...) k podávání  |  Na marinádu:  | 2 lžíce olivového oleje  | 2 stroužky česneku, jemně nasekané  | 1 lžíce balzamikového octa  | 20 g čerstvé máty (pouze lístky), jemně nasekané  |  sůl a pepř na dochucení

Postup přípravy receptu Jehněčí na česneku a mátě:

1. Olej důkladně prošlehejte s octem a nasekanými mátovými listy, přidejte česnek a dochuťte solí a pepřem. Část marinády vlijte do misky (ne do kovové!), vložte steaky a přelijte zbývající marinádou. Přikryjte a marinujte nejméně deset minut, lépe však hodinu.

2. Vyjměte steaky a položte je na rozehřátý gril; z každé strany grilujte tři až čtyři minuty. Podávejte s chlebem pita, rajčaty a případně se zelenými lístky. Výtečnou přílohou je také tzatziki.

V troubě Pokud se rozhodnete jehněčí steaky grilovat v troubě, počítejte se čtyřmi až pěti minutami na každou stranu masa.


Fotky receptu Jehněčí na česneku a mátě:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na česneku a mátě
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !