Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem

fotka Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:

450 g libového jehněčího masa  | 10 stroužků česneku  | 100 g cibule  | 500 g brambor  | 1 kg mraženého nebo čerstvého špenátu  | 50 ml mléka  | 1/2 vejce

Postup přípravy receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:

Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a stroužkem česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme druhým stroužkem česneku. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme asi 5 min. Na závěr přidáme vejce rozšlehané s mlékem.


Fotky receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !