Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jehněčí na cibulce

fotka Jehněčí na cibulce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Jehněčí na cibulce:

500 g jehněčí kýty  | 2 lžíce kukuřič. škrobu  | 1/2 lžičky rýžového vína  | 2 lžíce sojové omáčky  | 10 šalotek  | 2 str. česneku  | 1 lžička hněd. cukru  | 2 lžíce oleje  | 2 lžíce zázvoru  | 1 bílek  |  pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Jehněčí na cibulce:

Maso nakrájíme na nudličky a smočíme v připravené směsi z rozšlehaného bílku, kukuřičné moučky, vína a špetky soli. Jehněčí necháme asi 30 minut uležet.

Ve woku rozpálíme olej, vložíme maso a ze všech stran opečeme. Trochu podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.

Do woku přidáme jemně nakrájenou šalotku, zázvor, jemně nasekaný česnek, ochutíme solí, pepřem, promícháme a krátce prohřejeme.

Jehněčí na cibulce podáváme třeba s rýží.


Fotky receptu Jehněčí na cibulce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí na cibulce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !